Import si comercializare


 

 • Structuri metalice galvanizate
 • Panouri termoizolante (pereti si acoperis) tip sandwich
 • Structuri metalice din otel galvanizat
 • Centrale termice
 • Placari
 

Structuri metalice galvanizate

piesele obtinute reprezinta  calitatea…

Structura este construita din otel galvanizat cu inalta limita de elasticitate, antiseismica si anticiclonica. Toate componentele sunt galvanizate, asigurand o excelenta rezistenta impotriva coroziunii.

Extensiile structurii sunt realizabile pe travee in lungime.

Toate profilele structurii sunt realizate din role de otel galvanizat la cald, ceea ce confera o remarcabila rezistenta la coroziune in orice conditii climaterice.

Galvanizarea se face intr-o baie de zinc lichid.

 Compozitia zincului, bine controlata, permite obtinerea unei galvanizari foarte fine, piesele obtinute prezentand  calitate foarte buna a suprafetei de acoperire cu zinc si o regularitate a grosimii stratului de zinc.

Grosimea tablei de otel galvanizat din care sunt realizate profilele Z ale structurii  este de 4 mm.

Suruburile de prindere si buloanele de ancoraj pentru asamblarea structurii  sunt din otel galvanizat la cald. Ca si piesele structurii, otelul din care acestea sunt realizate are o inalta limita elastica.

 Conceptia respecta stasurile de zapada si vant, normele de sistem si toate normativele aferente constructiilor metalice.

Panouri termoizolante (pereti si acoperis) tip sandwich

mediu termic si fonic controlat…

Constructiile industriale izolate termic si fonic raspund cerintelor de desfasurare a proceselor de productie intr-un mediu termic si fonic controlat, asigurand de asemenea si reducerea costurilor de exploatare.

Folosind o tehnologie moderna, intalnita in majoritatea statelor europene, de producere in sistem continuu a panourilor sandwich  panourile termoizolante sunt elemente structurale autoportante, compuse din doua foi de tabla profilata, intre care se afla spuma de poliuretan,fiind folosite pentru peretii si acoperisurile cladirilor cu cerinte de izolare termica.
Pot fi furnizate cu prindere ascunsa sau vizibila depinzand de distanta de rezemare sau de alte cerinte de montaj.

Centrale termice

cazane din fonta pentru o viata…

Va oferim

 • -cazane din fonta pentru combustibil gazos cu puteri intre 9-732KW
 • -cazane din fonta pentru combustibil lichid/ gazos cu puteri intre 17-1200KW
 • -cazane din fonta pentru combustibil lichid/gazos cu puteri intre 17-19000 KW
 • -boilere pentru apa calda de consum cu acumulare 135-6000 l
 • -instalatii cu panouri solare
 • -cazane cu combustibil solid
 • produse in Germania.

 

Placari

deosebit de estetice…

Va oferim spre folosinta cu sau fara montaj placari pentru constructii civile, industriale dar si pentru gradini si pontoane.

Pentru constructiile civile va oferim sisteme de placari din PVC pentru interioare dar si pentru exterioare in culori naturale dar si in culori imitatie de lemn, sisteme care asigura atat finisarea rapida cat si izolarea termica si fonica a locuintelor dumneavoastra.

Pentru constructiile industriale va recomandam placarile de tip alucobond care dau rapid o nota de modern, nou si elegant oricarei cladiri .

Pentru terase, alei de gradina, pontoane, taluzari de maluri si piscine va oferim o gama specifica  de produse realizate din materiale compozite create special pentru fiecare din domeniile enumerate mai sus , deosebit de estetice , cu durabilitate mare in timp, antiderapante, in culori naturale de bej, verde,maro si negru.

   
HOME
 
PRODUSE
Mobilier urban si de gradina
Tamplarie PVC si aluminiu
Import si comercializare
Imobiliare
 
GALERIE IMAGINI
 
CONTACT
Site realizat de Web Style Expert