Imobiliare


 

  • Complexul de productie si depozitare (spatii destinate inchirierii)
  • Spatii de productie
  • Spatii de depozitare marfuri generale
  • Birouri


S.C. RAINBOW COMPANY PRODUCTION SRL a construit Complexul de productie si depozitare RAINBOW care este amplasat pe DN 6 la intersectia cu Centura Bucuresti, la numai 3 km de intrarea in Bucuresti. Amplasat pe DN6 la km 10,(este calea de acces cu traficul cel mai liber dintre toate intrarile in Bucuresti, avand un carosabil pe 4 benzi f.b. intretinut) beneficiaza de o locatie care permite un acces rapid atat spre autostrada Bucuresti- Pitesti, cat si spre centrul Bucurestiului.

Complexul este dispus pe o suprafata de 30.000 m.p. de teren si cuprinde 4 hale in suprafata totala de 8500 m.p.; complexul este format din spatii de productie, depozitare, birouri si este dotat cu toate utilitatile: acces facil TIR, cai de acces interioare betonate, parcari, retea electrica trifazata, sursa de apa proprie, instalatie de canalizare, gaz metan, iluminat de incinta, paza non- stop asigurata de firma specializata, retea de internet pe fibra optica, retea de telefonie. Mijloacele de transport RATB si maxi taxi au statia situata la 150 m de intrarea in Complex.

In cadrul acestui Complex sunt construite spatii realizate cu materiale si la standarde occidentale: structura din otel galvanizat (Franta), pereti si acoperis din panouri termoizolante (Grecia), tamplarie PVC cu geamuri termoizolante (Belgia), pardoseala cu quarz si tratata cu curing (antipraf).

 

OFERTA ZILEI

In momentul de fata detinem  un spatiu disponibil inchirierii care este format din:

  1. spatiu de depozitare pt. marfuri generale in suprafata de 125 m.p.;
  2. Pavilion office P+etaj (cu perete cortina cu geamuri reflexive) cu utilitati integrale in suprafata de 200 m.p./ nivel.

In situatia in care sunteti interesat de oferta noastra si eventual doriti sa cunoasteti si alte detalii nu ezitati sa ne contactati prin e mail sau la tel 0213693273 sau 0722255008.

 
   
HOME
 
PRODUSE
Mobilier urban si de gradina
Tamplarie PVC si aluminiu
Import si comercializare
Imobiliare
 
GALERIE IMAGINI
 
CONTACT
Site realizat de Web Style Expert